(02) 585 86 44
Šola
Vrtec

Medobčinsko tekmovanje v malem nogometu za mlajše dečke U - 12

V telovadnici pri OŠ Ivana Cankarja Ljutomer je potekalo medobčinsko šolsko športno tekmovanje v malem nogometu za mlajše učence letnik 2005 in mlajše. Tekmovanja se je udeležilo šest šol, ki smo jih razporedili v dve tekmovalni skupini po 3. V vsaki skupini smo nastavili po enega nosilca glede na lanskoletne rezultate.

Tako je vsaka ekipa najprej odigrala po dve tekmi v svoji skupini, nato pa sta se prvo in drugo uvrščeni ekipi iz obeh skupi uvrstili v polfinale, tretje uvrščena ekipa v skupini pa je zaključila s tekmovanjem.

V obeh polfinalnih dvobojih smo videli veliko premoč dveh ekip saj sta se obe tekmi končali z rezultatom 6:0. Učenci iz OŠ Veržej so premagali učence iz OŠ Janeza Kuharja Razkrižje. Zadetke so dosegli: Štefan Šarkezi 2x, Niko Osterc 2x, Domen Juras in Rene Raj. Na drugi tekmi so bili domači učenci iz OŠ Ivana Cankarja Ljutomer boljši od učencev iz OŠ Janka Ribiča Cezanjevci. Za Ljutomerčane so zadeli: Jan Rajh 3x, Luka Marinič 2x in Vitja Čuk.

V tekmi za tretje mesto med OŠ Janeza Kuharja Razkrižje in OŠ Janka Ribiča Cezanjevci je odločilni zadetek za minimalno zmago že v prvem polčasu dosegel David Mulec iz OŠ J. K. Razkrižje.

V finalu, kjer sta se pomerili OŠ Veržej in OŠ Ivana Cankarja Ljutomer so že v prvem polčasu povedli domačini z zadetkom Timoteja Žibreka. Končni rezultat in s tem potrditev zmage je v končnici tekme postavil Jan Rajh, ki se je tako s petimi zadetki na tekmovanju izenačil z Davidom Mulcem.

Povezava do dokumenta z rezultati.

Čestitke!                                               

 Učitelj Saša Fišinger

NAZAJ